Storage Solutions

Storage is complex en bij complexe storage-infrastructuren gaat het om meer dan bescherming en recovery van data.

Enerzijds moet u voldoen aan regelgeving omtrent storage, anderzijds wilt u de kosten binnen de perken houden. Tel daar de ontwikkelingen in storage-technologie bij op, en u staat voor een aantal uitdagingen

@Inet is uw gespecialiseerde kennispartner op het gebied van Storage Solutions. Wij voeren uitsluitend A-klasse producten en hebben de know-how beschikbaar om complexe technologie voor u te vertalen in stabiele en kosten efficiënte oplossingen.

Virtualisatie en Storage zijn tegenwoordig bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Afhankelijk van uw omgeving, wensen en eisen bieden wij als managed solutions provider u een passende turn-key storage solution inclusief netwerken, netwerkbeveiliging, servervirtualisatie (blade) servers, Hypervisor software (zoals VMware en/of MS-Hyper-V) en bandbreedte-optimalisatie technieken op WAN gebied.

Daarnaast kunnen we bij een eventuele uitwijk naar een tweede locatie ervoor zorgen dat het netwerk verkeer op de juiste manier gerouteerd wordt zodat bedrijfskritische applicaties beschikbaar blijven.

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op dit gebied, en mogen vele klanten tot onze referenties rekenen. Met als einddoel een veilige en betrouwbare IT-omgeving, zodat uw bedrijfsprocessen te allen tijde ondersteund kunnen worden.

@Inet Managed Virtual Dataroom Services
Eén van de belangrijkste sleutels tot succes binnen zowel kleinere als grote tot zeer grote ondernemingen, is de beschikking hebben over de juiste informatie / data op het juiste moment. Ongeacht of deze informatie nu bij u op locatie staat of in de Cloud.
Snelle, veilige, flexibele toegang tot informatie

Het vergaren en opslaan van data (storage) is hierbij niet zo zeer de kunst, wel de wijze waarop dat gebeurt. Eindgebruikers willen graag op elk gewenst moment toegang hebben tot informatie, vanaf elke plek in de wereld en het liefst ook nog met behulp van ‘personal devices’, zoals smartphones, tablets en laptops. Tegelijkertijd willen we dat de informatie niet alleen vlot gevonden kan worden, maar ook snel fysiek beschikbaar is.

@Inet Technology Consultancy BV is gespecialiseerd in het opzetten en integreren van geavanceerde Data Centers. Belangrijke aspecten daarbij zijn snelheid, veiligheid, betrouwbaarheid en kostenbeheersing.

Onze oplossingen:
  • Server/Desktop virtualisatie
  • Desktop virtualisatie
  • Data Center Outsourcing
  • FlexPod
  • Storage en data management
  • Managed Secure Virtual dataroom
  • Onderhoud, beheer en support in één support model
@Inet Managed Virtual Dataroom
Met een @Inet Managed Virtual Data Room (VDR) kunt u op een veilige manier uw gedigitaliseerde informatiebronnen online hosten voor uw transactie, waardoor u uw bereik op de markt aanzienlijk kunt uitbreiden. Door snelle creatie van gegevensbeheersystemen en door 24 uur per dag en 7 dagen per week ondersteuning te bieden, helpen wij bedrijven, financiële instellingen en advocatenkantoren kosten- en tijdsbesparingen te realiseren bij fusie- en overnameprocedures.

Onze VDR-oplossingen bieden u de volgende voordelen:

Klantenservice:
Wij bieden wereldwijd 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar ondersteuning aan onze klanten.
Interface in vele talen:
Met een volledig vertaalde interface die beschikbaar is in meer dan 20 talen, stelt @Inet belanghebbenden uit alle delen van de wereld in staat documenten te bestuderen in de taal van hun voorkeur.
Intuïtief ontwerp:
De gebruikersinterface van de VDR is ontworpen voor een optimaal beheer van bestanden, gebruikers- en rapportagemogelijkheden. Bovendien hebben we de interface zodanig gestroomlijnd dat de meest gebruikte functies met enkele muisklikken kunnen worden uitgevoerd.
Fysieke Beveiliging:
De VDR-hostomgeving van @Inet is SAS 70 Level II-gecertificeerd.
Snelheid:
Met onze standaard down-/uploadtijden en een helpdeskteam dat altijd beschikbaar is, kan @Inet op verzoek VDR’s opzetten, binnen dagen of zelfs uren na uw oorspronkelijke verzoek.
Activiteiten volgen:
U verkrijgt waardevolle inzichten door de analyse van activiteiten aan de hand van gedetailleerde rapporten die eenvoudig te interpreteren zijn en kunnen worden gesorteerd per document, gebruiker, datum, organisatie en classificatie.
Security:
De @Inet VDR storage-oplossing is een op private cloud technology gebaseerde toepassing. Daarnaast hebben we meerdere faciliteiten geïmplementeerd welke oplossingen bieden aan de uitdaging van grote en kleine bedrijven om gemakkelijke toegangsmethoden voor zakelijke gegevens te bieden met behoud van volledige controle over de veiligheid van alle data-opslag en data-passage. Hierdoor is het mogelijk om voldoende zekerheden te kunnen bieden voor de bescherming van gevoelige bedrijfsgegevens.

Wat betekent dit voor uw Business?

Naast de VDR storage projecten met een tijdelijk karakter biedt @Inet storage faciliteiten voor uw bedrijf, waarbij werknemers gebruik kunnen maken van een cloud-based file sync & deel oplossing, die volledig onder uw controle staat. Deze faciliteiten zijn uitermate geschikt om data-lekken en compliance problemen te voorkomen.