Event Services

@Inet specialiseert en onderscheidt zich door zich te concentreren op het toepassen van digitale technologische faciliteiten ter ondersteuning van uw evenement.

Onze expertise ligt in het vertalen van een concept naar een technisch uitvoerbaar en financieel haalbaar plan. Door het hebben van een flexibel en technisch onderlegd team alsmede een groot gamma aan professionele apparatuur, kunnen wij inspelen op iedere situatie.

Wij verzorgen de totale technische ondersteuning van uw evenement, zodat u tijdens het organiseren van uw evenement de technische productie met vertrouwen uit handen kunt geven. Wij spelen in op de zintuigen van het publiek, door ze te laten voelen, zien, horen en beleven. Wij zoeken voor u naar totaaloplossingen waarbij alle losse onderdelen samensmelten tot één overzichtelijk geheel. Zo ontnemen wij je de zorg die komt kijken bij de technische uitvoering van jouw evenement. Wij richten ons op de details die jouw evenement tot een unieke belevenis maken.

Met meer dan 20 jaar branche-ervaring en een professioneel team staan wij je met raad en daad bij voor de technische realisatie van jouw evenement, waarbij betrouwbaarheid, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid en klantvriendelijkheid voorop staan.

@Inet is van alle “digitale” markten thuis. Of een evenement nu groot of klein is, binnen of buiten of voor 10 of 500.000 man. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Allereerst voeren we een oriënterend gesprek (doelstelling van het evenement, het beschikbaar budget, uitstraling en regelgeving). Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en grootte van de festivallocatie, het aantal bezoekers, technische haalbaarheid en alle daarbij komende aspecten. Daarna gaan we over tot actie. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing die het hoogst haalbare resultaat oplevert. Vanzelfsprekend nemen wij u al het werk en zorg uit handen. Voor u geen hoofdpijn, geen stress: dát is onze manier van werken!