Streaming

Webcasten is de term die sinds de opkomst van streaming media wordt gebruikt voor het opzetten van een live uitzending via internet. Een webcast is feitelijk een live uitzending van programma of evenement op internet, zodat iedere internetgebruiker wereldwijd live mee kan kijken (en luisteren). Een webcast heet ook wel live stream. Met een webcast vergroot u uw publiek en geeft u het aanwezige publiek de mogelijkheid het evenement achteraf nog eens terug te kijken.

Door een unieke technische oplossing kan @Inet tegen een zeer scherp tarief streaming aanbieden op elke locatie in Nederland of daarbuiten. Zolang een goede internetverbinding aanwezig is, maken wij de juiste webcast! Is er ter plekke geen goede internetverbinding, dan nemen we onze satelliet verbinding mee. Zo kunnen we op locatie in Nederland en Europa onze livestream diensten aanbieden.

Wij leveren live streaming en video registratie voor diverse evenementen. Live streaming hoeft niet ingewikkeld te zijn, daarom hebben wij een aantal standaardpakketten ontwikkeld. Omdat niet elk evenement standaard is, is maatwerk ook mogelijk.

@Inet is gespecialiseerd in online video. Al uw wensen op het gebied van webcast kunnen gerealiseerd worden. Uitzendingen zijn mogelijk vanaf iedere locatie en in de hoogste kwaliteit. De uitzendingen kunnen bekeken worden op uw website, maar ook op de iPhone, iPad en andere mobiele apparaten. Ook is het mogelijk om de uitzending terug te kijken, zo snel als u wilt.