Techniek staat voor niets. WiFi, laptops, tablets, smartphones, the Internet of Things en nog veel meer mobiele gadgets maken het zakendoen een stuk flexibeler. Overal en altijd toegang tot uw bedrijfsnetwerk geeft vele voordelen. Alleen wie zorgt er binnen uw organisatie voor een juiste ontsluiting en een geruisloze werking van al deze moderne technology?

AtInet neemt al uw dagelijkse ICT beslommeringen uit handen. Of het nu gaat om netwerkinstallaties, veiligheidsvraagstukken, (gebruikers) ondersteuning, migratie- of verhuistrajecten, of het beheer van uw totale ICT infrastructuur. Wij nemen u graag de verantwoordelijkheid voor een goed functionerend computernetwerk uit handen, zodat u en uw organisatie iedere dag van de week verzekerd zijn van een optimale toegankelijkheid en betrouwbare werking.

Bedrijfsprofiel

@Inet richt zich als Nederlandse Managed Service Provider (MSP) met een uitgebreid dienstenpakket op de zakelijke markt. Hoewel veel producten direct uit het standaardpakket kunnen worden geleverd zijn we vooral gespecialiseerd in maatwerk. Onze gemotiveerde consultants zijn de basis voor een succesvolle dienstverlening en maken @Inet de juiste partner wanneer uw kennis of tijd niet toereikend is om uw ideeën te realiseren.

Geschiedenis

@Inet Technology Consultancy B.V. is in januari 2000 ontstaan uit Euro Consultant, een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op de ICT detacheringmarkt. De grote vraag naar projectmatige aanpak, vooral op het gebied van maatwerk oplossingen in de internet en datacommunicatie technologie, heeft tot de oprichting van @Inet Technology Consultancy B.V. geleid.

Missie

@Inet wil in de complexe ICT-wereld vooral op het gebied van digitale communicatie, data, beeld en geluid een partner zijn die vooruitstrevende technieken bereikbaar maakt voor alle zakelijke organisatievormen.

Wat we doen

Managed Services:
@Inet levert als gespecialiseerd service provider, flexibele en schaalbare op internet technologie gebaseerde ICT-gerelateerde business oplossingen, welke als een service aan onze opdrachtgevers worden geleverd.
Solutions:
@Inet ontwerpt, implementeert en levert als gespecialiseerd ICT solution provider een breed scala aan business oplossingen, die al uw dagelijkse ICT beslommeringen uit handen nemen. Voor dit doel zijn we geautoriseerd Partner van o.a. IBM, Netapp en Cisco. Wij hebben de kennis in huis om ook voor uw organisatie de meest efficiënte business oplossing te bieden.
Producten:
@Inet biedt meerwaarde. Als kennis gedreven onderneming met focus op kwaliteit en slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers. Tevens zijn we in staat om duidelijk toe te lichten wat de mogelijkheden zijn van de verschillende oplossingen in de markt. Uiteraard geven we een eerlijk en gedegen advies over de (combinatie van) technologieën die het beste ingezet kunnen worden in uw specifieke ICT omgeving.
Evenementen:
@Inet is van alle “digitale” markten thuis. Of een evenement nu groot of klein is, binnen of buiten of voor 10 of 500.000 man. Wij geloven in een persoonlijke benadering.