@Inet Facility Cloud

Deze managed service betekent voor @Inet een mobiele infrastructuur waarop het TCP/IP transport plaatsvindt die beschikbaar is voor meerdere toepassingen.

Indoor of outdoor, bedrijf of evenement, vast of mobiel, permanent of tijdelijk, het is allemaal te faciliteren vanuit de @Inet Facility Cloud.

Of het nu gaat om bijvoorbeeld netwerkfaciliteiten, telefonie of camerafaciliteiten, het is allemaal mogelijk via de @Inet Facility Cloud. Het mooie van deze Cloud is dat het op elke gewenste plek te realiseren is. In feite zit in deze cloud alles wat nodig is op een bepaald moment en op een bepaalde plek , tijdelijk of permanent.

We vergelijken het ook wel met een paraplu: Zodra de paraplu opent is alles mogelijk binnen het bereik van die paraplu, waar je die ook opent.

Netwerkfaciliteiten

Bij Netwerkfaciliteiten vanuit de Facility Cloud valt bijvoorbeeld te denken aan een WiFi-netwerk. Een WiFi-netwerk kan nodig zijn voor bezoekers, maar het kan ook een besloten netwerk voor uw eigen organisatie zijn. Beide vormen van Wifi-netwerk zijn zowel indoor als outdoor realiseerbaar. Ook netwerkverbindingen voor bijvoorbeeld kassa’s of pinautomaten zijn realiseerbaar vanuit dezelfde Facility Cloud. Uiteraard vallen de verbindingen voor werkplekken hier ook onder.

Telefonie

Analoge telefonie is verleden tijd. Wie werkt er tegenwoordig nu niet met Voice over IP (VoIP)? Denk hierbij aan de mogelijkheden voor VoIP-verbindingen voor zowel vaste als draadloze of zelfs WiFi-toestellen.

Camerafaciliteiten

Deze faciliteiten zijn beschikbaar in de breedste zin, of het nu gaat om toegangscontrole of crowd control. Bij toegangscontrole valt bijvoorbeeld te denken aan cameratoezicht bij een ingang van een parkeerterrein, waarbij kentekenregistratie tot de mogelijkheden behoort. Bij een evenement is crowd control niet meer weg te denken ofwel toezicht op het publiek.