Hoe hoog is de beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur?

Binnen onze 24×7 economie wordt een steeds hogere beschikbaarheid gevraagd van de ICT-infrastructuren. De afhankelijkheid van uw applicaties en systemen zijn steeds groter en belangrijker geworden. Tot voor kort betekende “hoge beschikbaarheid” automatisch hoge investeringen in hardware en software. Als systemen en applicaties bij uw bedrijf kritisch zijn, is hoge beschikbaarheid vaak een wens maar niet de realiteit. Hoe kunt u verantwoord investeren om dit te realiseren?

Hoge beschikbaarheid

@Inet biedt verschillende “hoge beschikbaarheid”-oplossingen, zoals virtualisatie en clustering. Virtualisatie biedt u de mogelijkheid de beschikbaarheid op uw bestaande infrastructuur te verhogen naar 99,9%. Met minimale middelen en een relatief korte ROI (Return of Investment)-periode is @Inet in staat een beschikbaarheid rondom uw systemen te creëren die 70% tot 80% hoger zal liggen dan de beschikbaarheid van uw huidige oplossing. Systeem-downtijden worden tot een minimum beperkt.

In welke mate u een hoge beschikbaarheid wilt bepaalt u zelf. Door gebruik te maken van de nieuwste proven-Technology is het mogelijk uw systemen te virtualiseren en te consolideren. Een bijkomend voordeel is dat het systeemgebruik (utilisatie) met een factor 5 zal verbeteren.

Aanpak

Eén van onze deskundige consultants maakt een analyse van uw ICT-Infrastructuur. Met deze quick-scan brengen wij de mogelijkheden in kaart en rapporteren we over de te verwachten effectiviteit. Uit de rapportage zal blijken in hoeverre de aanwezige ICT-middelen efficiënter ingezet kunnen worden. Door een ideale indeling te maken van front-end en back-end toepassingen zullen de gekwalificeerde fysieke servers worden gevirtualiseerd.